Vår filosofi

Vi gör digitala läromedel som ersätter traditionella läroböcker. Smarta läromedel som låter eleverna arbeta med samma uppgift utifrån sina olika förutsättningar, som fångar deras uppmärksamhet och får dem att tänka efter. Med Digilär blir det enklare för lärare att planera, individualisera, dokumentera och utvärdera. Och roligare och mer inspirerande för eleverna. Så att alla kan känna sig lite smartare.

Hög pedagogisk nivå

Vårt innehåll är framtaget av de främsta pedagogerna och läromedelsförfattarna. Innehållet produceras i arbetsgrupper med ämneslärare, faktagranskare och korrekturläsare. Det håller alltid en hög pedagogisk nivå och kan individanpassas till elevernas olika förutsättningar.

Elevens viktigaste arbetsredskap

Våra läromedel innehåller allt en elev behöver för att lyckas väl med sin kurs. Ett inbjudande gränssnitt och ett engagerande och interaktivt innehåll med multimodala inslag fångar uppmärksamheten och triggar igång allas medfödda vilja att lära sig.

Sparar tid för lärare

Vår filosofi är att lärare ska fokusera på eleverna och inte på tidskrävande jakt på innehåll och uppföljning. Därför har vi byggt en rad funktioner som underlättar vardagen för både lärare och elever. Med Digilär går det att styra elevernas inlärning och samtidigt granska och kommentera deras arbete.

Smart teknik som inte syns

Att komma igång och jobba med våra läromedel ska vara lika enkelt som att öppna en bok. Genom ett upplägg som är lätt att förstå kan du snabbt börja använda de mest grundläggande delarna. De mer avancerade funktionerna lär du dig efter hand som du upptäcker dem.

Hör av dig!

Alla kan köra fast ibland. Därför satsar vi extra mycket på support och kundservice. Vi finns på Facebook, Twitter, e-post, chatt och telefon. Vi utvecklar ständigt våra läromedel, och du är självklart alltid välkommen att föreslå förbättringar.

Välkommen in i Digilärs värld.