Vår filosofi

Vi gör smarta digitala läromedel som helt och hållet ersätter traditionella läroböcker. Med smarta digitala läromedel menar vi att de innehåller allt en elev behöver för att lyckas väl med sin kurs.

Hög pedagogisk kvalitet

Våra läromedel håller en hög pedagogisk nivå. Innehållet produceras i arbetsgrupper av ämneslärare, faktagranskare och korrekturläsare. De kan individanpassas och möta elever på olika nivåer.

Fokus på användarupplevelsen

Vi vill att våra läromedel ger eleverna upplevelser som inget annat läromedel kan ge. Samtidigt ska det vara ett förstklassigt arbetsredskap. Genom ett inbjudande gränssnitt med multimodala inslag fångar vi elevernas uppmärksamhet. Och triggar igång kunskapsprocessen med ett engagerande, interaktivt innehåll.

Sparar viktig tid för lärare

Våra läromedel är framtagna för att underlätta arbetet för lärare. Det går att styra elevernas inlärning och samtidigt kontrollera och kommentera deras arbete. Vår filosofi är att lärarens fokus ska få ligga på eleverna och inte på att jaga innehåll och uppföljning som är onödigt tidskrävande. Därför har vi byggt en rad funktioner som underlättar vardagen för lärare och elever.

Smart teknik som inte syns

Vi är ständigt på jakt efter bättre tekniska funktioner som ska skapa ännu bättre inlärning och den allra bästa användarupplevelsen. Vi tänker gärna annorlunda. Och anpassar oss snabbt och enkelt till omvärlden och användarens vanor.

Det ska vara enkelt att komma igång och jobba med våra läromedel, lika enkelt som att öppna en bok. Genom ett upplägg som är lätt att förstå kan du enkelt börja med att använda våra läromedels mest grundläggande delar. Sedan kan du lära dig våra mer avancerade funktioner efter hand som du upptäcker dem.

Alla kör fast ibland

Alla kan köra fast ibland. Därför tycker vi support och kundservice är viktigt. Vi finns där du finns. På Facebook, Twitter, e-post, chatt och telefon. Vi svarar i regel på e-post samma arbetsdag och löser problem skyndsamt. Vi välkomnar alla förslag på förbättringar och lovar att utvärdera dem.

Välkommen in i Digilärs värld.