Mellanstadiet

Kommer 2018

Nu kommer Digilärserien för åk 4-6!

Till kommande läsår kommer vi erbjuda ett brett utbud av ämnen i Digilärserien för åk 4- 6.

I Digilärserien för åk 4-6 kommer du att mötas av texter som kan fånga elevernas uppmärksamhet. Där finns fler bilder och illustrationer än du kan möta någon annanstans. Här finns simuleringar, interaktiva övningar och självrättande material. I Digilärserien har eleven alltid stora möjligheter att anpassa texten utifrån sina behov. Vi har upprepade gånger blivit uppmärksammade för vår förmåga att kunna anpassa vårt material till elever med särskilda behov.

Bäst av allt är att du som lärare kan påverka och interagera med ditt läromedel. Du kan enkelt kontrollera, kommentera och dokumentera vad dina elever gjort. Och du har obegränsade möjligheter att kunna integrera egna texter och arbetsuppgifter i själva läromedlet.

Allt som vi tänkt oss att presentera i vår Digilärserie kommer vi inte att kunna visa dig till skolstarten 2018, men tillräckligt mycket för att ge dig och dina elever en fantastisk upplevelse. Allteftersom vi blir klara med introduktionsfilmer, lättlästa texter, lektionsmaterial och nya arbetsuppgifter kommer vi att lägga in det i våra läromedel under nästa läsår.

Läromedel i mellanstadiet åk 4-6

Extra nyfiken?

Du kan alltid kontakta våra säljare som kan berätta mer!