Engelska för högstadiet åk 7-9

Digilär Engelska för högstadiet är ett komplett digitalt läromedel som täcker det centrala innehållet för engelska i årskurs 7-9, enligt Lgr 11. Här finns ett stort material med texter och bilder utifrån intresseväckande teman. Frågor, självrättande övningar, uppgifter, diagnoser med mera ger eleven möjlighet att träna och visa sina kunskaper. Läromedlet följer årskursernas progression och varje text finns tillgänglig i två nivåer. Det, tillsammans med lässtödsfunktioner som inläst tal, ger stora möjligheter till individualisering.

Pris: 99 kr/elev och läsår*

Några höjdpunkter i Digilär Engelska

 • Engagerande texter som utgår från elevernas intressen.
 • Menyer, knappar och instruktioner – allt är på engelska.
 • Glosor är direktöversatta i texten.
 • Med Digilärs Word lists kan du spara ner glosor direkt från texten och skapa egna gloslistor – och sedan testa dig på dem i ett autorättat glosförhör, med talsyntes.
 • Alla texter är inlästa av professionella röstskådespelare.
 • Alla texter finns i två nivåer – standard och advanced.
 • Fylliga lärarhandledningar i varje arbetsområde, med tips på lektionsinledningar och tidsbesparande länkar till filmklipp och bildserier.
 • Stort bibliotek av grammatiska diagnoser och självrättande grammatikövningar.
 • Stora möjligheter att anpassa läromedlet till dina elevers behov.
 • Lägg till dina egna uppgifter och bifoga eget material.
 • Använd Digilär Portfolio för att dela filer med läraren. Låt eleverna redovisa sina muntliga färdigheter genom att dela en film eller en ljudfil med dig direkt i läromedlet.

Läromedlet är recenserat av SPSM

WOW (Words of the Week)

Varje vecka får du och dina elever ett nytt ord att ta upp, en fråga att besvara, ett påstående att diskutera, ett ordspråk att tolka, ett citat att tänka kring, en ordleksmening att klura ut och dessutom en bild med fem möjliga diskussions- eller skrivuppgifter till.

Använd WOW antingen bara som en inledning eller avslutning på lektionen, gör det till en inlämningsuppgift eller låt det svälla ut till en hel lektion!

Theme of the Month

I avdelningen Theme of the Month hittar du ett nytt kapitel med uppgifter varje månad.

Texten kan handla om en aktuell händelse i världen, en aktuell högtid eller årstid eller ett annat aktuellt ämne som du inte hittar i de vanliga texterna.

Alltid med Digilär – funktionalitet

Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder ett läromedel från Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet.

Författare

Lena Gode

Titel: Digilär Engelska för årskurs 7-9
Artikelnummer (ISBN): 9789198303216
Första utgåva: 2014-08-10 (Revideras löpande)

* Ordinarie pris, exkl moms. Vid större paketinköp erbjuder vi rabatter, kontakta en av våra säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information