Boka demo eller workshop

Demo eller onlinedemo?

För nya kunder erbjuder vi en kostnadsfri demo inför kollegiet eller ute i en klass som en lektion. Givetvis kan ni även få en onlinedemo genom skärmdelning på distans.

Boka en workshop

Både lärare och elever behöver stöd när skolan digitaliseras. En viktig del är att komma igång och använda de digitala läromedlen. Därför erbjuder Digilär olika workshops som fortbildning. Vi riktar oss främst till lärare och skolledare, men det går också att boka tid med elever.

Läs mer om priser och förslag på kursinnehåll:

Ny kund  Befintlig kund

Din e-postadress och eventuella personuppgifter som du fyller i här kommer att registreras och behandlas i verktyget Salesforce Desk.comenligt deras integritetspolicy. När du skickar ett meddelande via detta formulär samtycker du till denna behandling. Om du inte önskar detta så kan du ringa till oss istället.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig


För skolledare och kommuner

Ska ni satsa på 1-1 men har ingen IKT-pedagog på skolan eller i kommunen? Vi hjälper er gärna med kartläggning, utbildning och fortbildning i en IKT-satsning.

Vi skräddarsyr även hela eller halva studiedagar efter era önskemål, på skolnivå eller kommunnivå. Där samarbetar vi med olika föreläsare som anknyter till den digitala skolutvecklingen. Vi vill att ni ska lyckas fullt ut med er digitala satsning!