Hos Digilär kommer du som säljare att vara en nyckelperson med stor möjlighet att utvecklas och vara med om en mycket spännande resa inom edtech.

Vi söker nu en driven, strukturerad och glad kollega till vårt distrikt i Götaland. Tjänsten innebär B2B-försäljning och mycket frihet under ansvar, flera arbetsförmåner och väldigt trevliga kollegor!

Du bör tycka om att resa samt ha en god förmåga att planera. Du bör även vara social, ha lätt för att bygga relationer samt känna dig bekväm med att hålla en presentation inför en större grupp. Självklart bör du också brinna för försäljning och triggas av resultat.

Erfarenhet av B2B-försäljning, telefonförsäljning eller att du är pedagog i grunden är meriterande för tjänsten. Givetvis ska du kunna uttrycka dig välformulerat i såväl tal som skrift och då datorn blir ett av dina främsta arbetsverktyg, krävs också att du hyfsat fort klarar av att sätta dig in i olika system.

Ditt personliga brev och CV skickar du till team leader Binjamin Bektasevic till binjamin@digilar.se. Urval sker löpande.

Om Digilär

Digilär AB är ett av Sveriges mest expansiva läromedelsförlag och ett av de ledande bolagen inom digitala läromedel. Enligt Dagens Industri tillhör vi topp 10 bland Sveriges hetaste edtech-bolag just nu. Idag har Digilär 29 stycken anställda som arbetar på våra kontor i Vaggeryd och Stockholm.

Vi har inriktat oss på att ta fram helt digitala läromedel som ersätter de traditionella läroböckerna. Vi erbjuder digitala läromedel på högstadiet och gymnasiet, och inom en snar framtid även på mellanstadiet. Därför behöver vi fler engagerade säljare.

Digilär är en del av förlaget Natur & Kultur.